Начало Преглед на новината или събитието

Преглед на новината или събитието

Назад към списъка

Стрелба с лък Парк Лаута град Пловдив
Публикувана на: 2016-09-27 10:28:30, от Милко Димитров

Ново забавление за жителите на гр. Пловдив

Спомняте ли си като малки за лудите игри на боляри, рицари, индианци? За трепета, когато от една пръчка сръчно изработвахме своите първи лъкове и адреналинът от стрелбата с лък?
Къде е този ентусиазъм сега? Готови ли сте да го изживеете отново?
На 22.09.2016 г. в Парк "Лаута" в ЖК "Тракия" отвори дейност единствената по рода си площадка за стрелба с лък в гр. Пловдив, напълно обезопасена и отговаряща на всички стандарти и норми.
На нея инструкторите на "Евент България" ще провеждат първоначално обучение за деца и възрастни, популяризирайки този невероятен спорт сред Вас за да се насладите на много забавни моменти.
Площадката е оборудвана с най-съвременни и висок клас обезопасителни съоръжения, а лъковете са от световно известни производители.
Изграденото съоръжение предлага стрелба със спортни и ловни рикърв лъкове по стандартни мишени, както и симулативна ловна стрелба по 3D силует.
Организаторите ще разнообразяват Вашето ежедневие със забавни игри, правейки така че да пожелаете да се върнете отново и отново.
За собствениците на лъкове тип рикърв Евент България ще предоставя щитовете за ползване срещу почасова такса или месечна карта.
За желаещите частни лица и фирми, Евент България организира тийм билдинг и организирани мероприятия с акцент стрелба с лък.
Първоначално площадката ще е отворена от 10 до 18 часа Събота и Неделя, а скоро и през работните дни.
Заповядайте заедно да се насладим на една приятна атмосфера с нашия екип!

6 снимки
Сподели: