Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиРъчни GPS приемници GARMINGARMIN Oregon 300 BG

GARMIN Oregon 300 BG
Количество:*
Цена: 78700лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Oregon 300 BG поставя приключенията в ръцете Ви. Този ръчен GPS от ново поколение има здрав корпус и активен "touch-screen" екран. В него са вградени базова световна карта, навигационна и offroad карта на България, високочувствителен приемник, барометричен алтиметър, електронен компас, слот за microSD™ карта, програма за разглеждане на картинки и др. Вие може да прехвърляте следи, точки, маршрути и geocache точки безжично между подобни уреди.
* Oregon 300 BG Ви води, като Ви показва пътя Ви на активен цветен екран с диагонал 3-инча, видим под директна слънчева светлина. Неговия лесен за употреба интерфейс Ви позволява да се занимавате с приключения, а не с изучаване на уреда. И здрав, и водоустойчив, Oregon 300 BG е проектиран така, че да устоява на околната среда. Удари, вибрации, мръсотия, влага и вода не са проблем за този уред.
* Oregon 300 BG идва с вградена световна базова карта с релеф, изобразен чрез светлосенки. Просто докоснете цветния екран, за да навигирате. Неговата дигитална карта с надморски височини Ви показва контури със светлосенки и при най-едър мащаб, давайки Ви голяма картина на заобикалящия Ви терен. Допълнително ние сме качили в Oregon 300 навигационната и offroad карта на България.
* С Oregon 300 BG Вие може да споделяте Вашите точки, следи, маршрути и geocache точки безжично с друг Oregon 300 и Colorado. Сега Вие може да пратите Вашите любими "открития" на приятелите си. Прехвърлянето на данни е лесно. Просто докоснете “send”, за да изпратите информация на подобен уред.
* Oregon 300 BG поддържа Geocaching.com GPX файлове, за да си свалите интересни точки по света и да ги посетите, ако сте фенове на тази игра. Няма повече да вкарвате ръчно координати или да носите купчини с листа с Вас. Просто качете GPX файла на Вашия уред и тръгнете на лов за съкровища! Показвайте снимки от Вашите пътувания на Oregon picture viewer. Елегантен и лек, Oregon е перфектният компаньон за Вашите приключения на открито.
* С високочувствителния, WAAS-съвместим GPS приемник и програмата за предвиждане на положението на спътниците HotFix™, Oregon 300 BG локализира Вашето положение бързо и прецизно, заедно с това го поддържа дори при движение в гъсти гори и дълбоки, тесни котловини. Предимството е ясно - дали сте в дълбоки гори или в тесни улички между високи сгради, разчитайте на Oregon да Ви помогне да намерите пътя си тогава, когато Ви трябва най-много.
* Oregon 300 BG има вграден електронен компас , който Ви осигурява вярната посока дори докато стоите на едно място, както и барометричен алтиметър, който записва промените в налягането, за да Ви предложи прецизна надморска височина. Вие може да ползвате алтиметъра за изчертаване на графиката на промените в барометричното налягане по време, което пък ще Ви помогне да предвидите промени във времето.
* Поставете microSD карти с информация за регионите, които Ви интересуват (купуват се отделно), независимо дали са сухоземни или морски. Просто поставете MapSource® карта с детайлни карти на улиците и Oregon ще Ви осигури навигация завой-по-завой до Вашата дестинация. Или изберете топографска карта, за да се възползвате от 3D изгледа на картата, който Ви дава по-добра перспектива на денивелацията. С BlueChart® g2 Vision Вие ще получите всичко, от което се нуждаете, когато сте на лодка, включително контури за дълбочините, пристанища и морски сигнали. Слота за картата е във водоустойчивото гнездо на батериите.

Продуктов номер: 1822.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти

6765лв.