Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиРъчни GPS приемници GARMINGARMIN Oregon 550 BG

GARMIN Oregon 550 BG
Количество:*
Цена: 91800лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Garmin International с удоволствие предлага на Вашето внимание Oregon 550 BG, най-новите членове на GPS от серия Oregon. Ръчен и навигационен GPS приемник с "фотографска" памет.
* Вие вече може да правите снимки с Вашия GPS и да навигирате обратно към точното място, където сте снимали. Oregon 550 BG са първите уреди наGarmin с вградена камера. Oregon 550 BGимат 3.2 мегапикселова автоматично фокусираща се камера с 4x дигитален зуум и автоматично привързване на всяка снимка с координатите на мястото, на което е заснета, позволявайки Ви да маркирате, запомните мястото и да се върнете към него в бъдеще. След като свържете Oregon 550 BG чрез USB с компютъра си и влезете в my.Garmin.com, myGarmin ще открие снимките в Oregon, ще Ви помогне в процеса на избирането и качването им и ще ги съхрани в Picasa, популярно интернет пространство за съхраняване и споделяне на снимки между семейства и приятели от цял свят.
* Още нещо ново е 3-осно компенсирания компас, който позволява на уреда да показва вярна посока и тогава, когато не го държите хоризонтално.
* Здравите и надеждни Oregon 550 BG имат вградена дигитална базова карта, която показва терена в светлосенки и Ви помага да определите трудността му. В допълнение ние инсталираме Навигационната и Offroad карта на България.
* Oregon 550 BG идват с подобрен, видим под директна слънчева светлина, активен "touchscreen" дисплей. Високочувствителният GPS приемник с програма HotFix™ за предвиждане положението на спътниците спомага за бързо и прецизно получаване на Вашите координати, както и за поддържането на висока точност дори в гъсти гори под дебела листна маса или в дълбоки котловини. И двата уреда поддържат geocaching, 3-D перспектива на терена и идват със зарядно за батерии плюс 2 акумулаторни NiMH батерии; това ще спести от Вашите пари и ще запази природата по-чиста. С Oregon 550 BG, Вие може да споделяте точки, следи, маршрути и geocaches безжично с други потребители на Oregon.
* Новите Oregon 550 BG са перфектни многофункционални уреди за приключения на открито. Те Ви предлагат всичко необходимо за незабравими моменти в природата и навсякъде, където Ви отведе пътя!

Продуктов номер: 1823.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти