Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 215W + BG

GARMIN nuvi® 215W + BG
Количество:*
Цена: 34100лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Лесен за изучаване, безопасен и многофункционален, с Bluetooth® за "hands-free" телефонни разговори и елегантно избягване на трафика, nuvi 215W BG може да стане Ваш персонален навигатор и приятел за цял живот. Този уред Ви води по пътя Ви с навигация "завой-по-завой", притежава уникална модерна система за предупреждения при наличие на камери, за да Ви осигури най-добрия маршрут и да гарантира безопасността Ви на пътя. Вие може да отделите цялото си внимание на пътя, защото може да ползвате навигатора за "hands-free" телефонни разговори. Уредът има вградени микрофон и високоговорител. В допълнение той идва хиляди интересни обекти (POIs) и навигационна и off-road карта на България, за да може да ползвате продукта в нашата страна пълноценно (потърсете стикера върху кутията).
* Концентрирайте вниманието си върху пътя, дръжте ръцете си на волана, защото имате nuvi 215W BG с интегриран Bluetooth® , микрофон и високоговорител. Просто свържете nuvi 215W BG с Вашия телефон и говорете свободно, докато шофирате. Наберете номера с натискане по екрана или изберете от телефонния си указател на кого да звъннете (отново от екрана на nuvi 215W). За да отговорите на обаждане, просто натиснете "Answer" ("Отговори") на екрана и говорете директно, докато шофирате
* nuvi 215W BG идва с предварително инсталирана карта на България с детайлност на ниво улици, адреси и обекти. Просто докоснете цветния екран, въведете дестинацията и nuvi ще Ви отведе до там с гласови упътвания на Български език, с навигация "завой-по-завой. nuvi 215W BG има дигитална карта с меко движение и изобразяване на релефа чрез светлосенки, за по-качествен изглед на обкръжаващия Ви терен. В допълнение, nuvi 215W BG приема потребителски точки, като имена на бизнес обекти и трафик конфликтни точки, с предупреждения при наближаването им. С HotFix™ технологията за предсказване на положението на спътниците, Garmin изчислява Вашето местоположение по-бързо, за да стигнете до целта си навреме
* nuvi 215W BG идва с Garmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация
* Предефинирайте разглеждането на забележителности с фотонавигацията ни и достигнете до целта с един "клик" по екрана. Свалете от Google Panoramio в nuvi 215W BG списък със забележителности, които бихте желали да посетите. И когато останете свободни, просто изберете снимката на обекта и тръгнете. Нашият nuvi 215W BG ще Ви отведе в центъра на събитията.
* nuvi 215W BG има още софтуер за разглеждане на JPEG изображения, световен часовник с часовите зони, конвертор за валута и мерни единици, калкулатор и други.
* Персонализирайте Вашето nuvi 215W BG, като му изберете любима снимка за фон, или нова иконка автомобилче, която да показва Вашето положение на картата от Garmin Garage. Имате голям избор от класически или високопроходими автомобили, както и мотоциклети, за да доближите уреда до Вашия стил. Може да си купите нашия дигитален екскурзовод на microSD - Garmin Travel Guide, както и Garmin Language Guide.
* nuvi 215W BG има елегантен и лек корпус, проектиран така, че да влезе лесно в джоба или чантата Ви. Неговата акумулаторна батерия го прави удобен за навигация, докато сте пеша. Може да ползвате уреда в автомобила или пеша до 4 часа между две зареждания. Вие виждате детайли от картата, посоки на движение и снимки на ярък екран с брилянтни цветове. Екранът се вижда под директна слънчева светлина, както и от всяка посока. Диагоналът му е 4.2".
* nuvi 215W BG: Лек, безопасен и удобен навигатор с възможност за Bluetooth® hands-free разговори.

Продуктов номер: 1834.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти

16500лв.