Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 255 BG

GARMIN nuvi® 255 BG
Количество:*
Цена: 31300лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Преносим, лесен за управление, нов модел навигатор от Garmin - nuvi 255 BG идва с предварително инсталирани навигационни карти на Европа и България. Той ще Ви очарова с новия изглед на картата със светлосенки. Менюто и гласовите команди са на Български език. Той е създаден с мисълта как да Ви се осигури безопасност при пътуване - навигация завой-по-завой, с опция за допълнително поставяне на трафик антена, както и уникалната advanced safety camera warning system, която Ви предупреждава за камерите за следете на скоростта. Снабден с координати на милиони интересни обекти (POIs) и карти на Европа, 255 BG е надежден партньор в пътуването Ви у нас и в чужбина.
* nuvi 255 BG идва с предварително инсталирана карта City Navigator® NT за Европа. Ние инсталираме и подробната навигационна и off-road карта на България. С натискане по екрана въведете Вашата дестинация и nuvi Ви води натам с навигация завой-по-завой, 2-D или 3-D карта с изключително гладко преместване на картата в зависимост от Вашето движение. Картата показва теренните особености със светлосенки и Вие добивате ясна представа за заобикалящата Ви среда. nuvi 255 BG приема потребителски точки custom points of interest, например места с потенциално голям трафик, пощенски станции, училища и други. Той Ви предупреждава, когато ги наближите, за да повишите вниманието си и да намалите скоростта. С HotFix™ предсказване положението на спътниците (нова функция), Garmin изчислява Вашата позиция значително по-бързо от други марки приемници.
* Where Am I? ('Къде съм аз?') Ви дава детайли на Вашето текущо положение. Просто кликнете върху иконката на автомобила и ще получите точните си географски координати, най-близкия адрес, най-близките болница, полицейско управление и бензиностанция.
* nuvi 255 BG има база данни Cyclops safety camera database. Тя Ви помага да пътувате спокойно и да се съобразявате със скоростта. Когато наближите някоя от хилядите камери за следене на скоростта, мобилни или стационарни, из цяла Европа, той ще Ви даде звуков сигнал, както и информация за допустимата скорост на това място.
* nuvi 255 BG идва също с Garmin Lock™, възможност да го заключите и да не може да се използва при кражба, защото уреда работи само след като бъде включен на определено място, което знаете само Вие или след въвеждане на PIN код.
* Възможност да получава информация за трафика имаnуvi 255T BG. Тъй като у нас не се предава подобна информация, ние не го внасяме. При Ваше желание може да го получите след заявка.
* nуvi 255 BG има елегантна форма, тънък е и може лесно да го приберете в джоба или чантата си. Неговата акумулаторна батерия го прави удобен за навигация както в автомобил, така и пеша. Може да го използвате до 4 часа преди следващо зареждане.

Продуктов номер: 1835.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти