Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 765 + BG

GARMIN nuvi® 765 + BG
Количество:*
Цена: 49900лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Вие получавате нова перспектива в навигацията с nuvi 765 BG и Европейската карта. Този навигатор е произведение на изкуството, той Ви предоставя новите функции на Garmin - Lane Assist и 3D изглед на града, избягва елегантно трафика, идва с модерната GPS HotFix™ технология, както и с фотонавигация. Със стерео Bluetooth и вдъхновяващ модерен телефонен указател, с MP3 поддръжка, Вие може да правите и получавате hands-free телефонни разговори през екрана на навигацията, както и да слушате навигационните команди, телефонните разговори и MP3 през аудио системата на колата. Допълнително ние инсталираме в продукта навигационна и off-road карта на България, за да може да ползвате продукта в нашата страна пълноценно (потърсете стикера върху кутията).
* Lane Assist Ви води в правилната лента с оглед Вашата следваща маневра, изключвайки объркване и безпорядък при движението Ви по магистрали и многолентови връзки. Не се налага да правите догадки, докато шофирате, nuvi надписва лентите, заедно с това поставя стрелки, за да Ви насочи към правилната при приближаване на завой или изход. Той дори показва пътните знаци по главните пътища и магистрали, за да имате ясна картина за пътя пред Вас. Допълнителната опция Lane Guidance има възможност да изобрази до девет ленти, с две думи, където и да пътувате, Вие пътувате с местен експерт!
* Вие вече навигирате по пътя към новата ера на сателитната навигация с 3D панорамен изглед на градовете, през които минавате. Докато се движите по основните Европейски градове, Вие ще виждате на екрана си 3D изглед на ключови сгради и забележителности, което добавя реализъм в навигацията.
* nuvi 765 идва с предварително инсталирана детайлна карта на ниво улици и адреси City Navigator® Europe, с дигитална релефна карта за по-ясно изобразяване на околния терен. Модерният начин на смяна на мащаба и ускореното преначертаване на картата, правят смяната на мащаба на картата по-меко и елегантно отвсякога, осигурявайки Ви навигация и изглед, съответстващи на скоростта на пътуване.
* Модерното планиране Ви позволява да запомните до 10 маршрута, да въведете междинни точки, както и да прегледате симулация на завоите, при това на широк екран. В допълнение, nuvi 765 автоматично сортира множество дестинации, за да намери Вашия най-ефективен път, оптимизирайки пътуването Ви, за да спестите време и гориво.
* Предефинирайте обиколката на забележителности с нашата фотонавигация. Изберете и запаметете снимки на интересни за Вас обекти от Google Panoramio - те ще се запишат в навигацията Ви с координатите си. Нека те да са в списъка "бих желал" във Вашето nuvi. А някой ден просто кликнете върху желаната снимка, и тръгнете към нея. С гласови команди завой-по-завой, Вашето nuvi ще Ви отведе точно в центъра на събитията...
* Не губете автомобила си в голям открит паркинг. nuvi 765 автоматично маркира положението си при сваляне от стойката. Когато дойде време да се върнете към автомобила си, просто навигирайте към Park Position пеша.
* Вградените средства за пътуване включват софтуер за разглеждане на JPEG снимки, световен часовник с часовите зони, конвертор за валута и мерни единици, калкулатор и други.
* nuvi 765 BG идва с интегриран A2DP стерео Bluetooth® с вграден микрофон и високоговорител. Свържете го с Вашия съвместим мобилен телефон, за да говорите през навигатора, докато шофирате. Така ще отдадете на пътя Вашето пълно внимание. Използвайте "touchscreen" клавиатурата, за да наберете номер, а за да отговорите, просто натиснете по екрана. Дори може да слушате музика и навигационни команди в слушалки.
* Докоснете 4.3 инчовия цветен екран, въведете дестинацията си и nuvi ще Ви отведе до нея с команди завой-по-завой. В допълнение, nuvi 765 BG включва "лого" брандирани интересни обекти, за да Ви улесни при избора. С HotFix™ технологията за предвиждане положението на спътниците, Garmin изчислява Вашето положение по-бързо отвсякога. Where Am I? (Къде съм аз?) е изключително полезна функция при проблем в непознато място. Тя Ви дава координатите Ви, най-близката болница, бензиностанция и полицейско управление.
* nuvi 765 BG идва с уникалната модерна система на Garmin за следене на трафика. Подновяването на информацията е ежедневно. Вие ще пътувате спокойно без да получавате фалшиви предупреждения. Системата използва патентована "коридор" техника за проверка на камерите, за да получавате информация само от камерите по Вашия маршрут. nuvi Ви показва и ограниченията в скоростта по пътя Ви.
* nuvi 765 BG идва с Garmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация.
* Персонализирайте Вашето nuvi 765 BG, като му изберете любима снимка за фон, или нова иконка автомобилче, която да показва Вашето положение на картата от Garmin Garage. Имате голям избор от класически или високопроходими автомобили, както и мотоциклети, за да доближите уреда до Вашия стил. Може да си купите нашия дигитален екскурзовод на microSD - Garmin Travel Guide, както и Garmin Language Guide.
* При регистриране на Вашия уред ще получите възможност да си свалите безплатно 35 песни.
* nuvi 765 BG е проектиран така, че да Ви гарантира първокласно усещане при употреба. Проектиран е така, че да се побере лесно в джоб или чанта. Акумулаторната му батерия Ви позволява да го ползвате до 5 часа между две зареждания.
* nuvi 765 BG: начало на нова ера и перспектива в навигацията с асистенцията му при избор на лента и 3D изглед на града

Продуктов номер: 1841.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти