Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 765Т + BG

GARMIN nuvi® 765Т + BG
Количество:*
Цена: 52100лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Вие получавате нова перспектива в навигацията с nuvi 765T BGи Европейската карта.Този навигатор е произведение на изкуството, той Ви предоставя новите функции на Garmin - Lane Assist и 3D изглед на града, избягва елегантно трафика, идва с модерната GPS HotFix™ технология, както и с фотонавигация.Със стерео Bluetooth и вдъхновяващ модерен телефонен указател, с MP3 поддръжка, Вие може да правите и получавате hands-free телефонни разговори през екрана на навигацията, както и да слушате навигационните команди, телефонните разговори и MP3 през аудио системата на колата.Допълнително ние инсталираме в продукта навигационна и off-road карта на България, за да може да ползвате продукта в нашата страна пълноценно (потърсете стикера върху кутията).
* Lane Assist Ви води в правилната лента с оглед Вашатаследваща маневра, изключвайки объркване и безпорядък при движението Ви по магистрали и многолентови връзки. Не се налага да правите догадки, докато шофирате,nuvi надписва лентите, заедно с това поставя стрелки, за да Ви насочи към правилната при приближаване на завой или изход. Той дори показва пътните знаци по главните пътища и магистрали, за да имате ясна картина за пътя пред Вас. Допълнителната опция Lane Guidance има възможност да изобрази до девет ленти,с две думи,където и да пътувате, Вие пътувате с местен експерт!
* Вие веченавигирате попътя към новата ера на сателитната навигация с 3D панорамен изглед на градовете, през които минавате.Докато се движите по основните Европейски градове, Вие ще виждате на екрана си 3D изглед на ключови сгради и забележителности, което добавяреализъм в навигацията.
* nuvi 765 идва с предварително инсталирана детайлна карта на ниво улици и адресиCity Navigator®Europe, с дигитална релефна карта за по-ясно изобразяване на околния терен. Модерният начин на смяна на мащаба и ускореното преначертаване на картата, правят смяната на мащаба на картата по-меко и елегантно отвсякога, осигурявайки Ви навигация и изглед, съответстващи на скоростта на пътуване.
* Модерното планиране Ви позволява да запомните до 10 маршрута, да въведете междинни точки, както и да прегледате симулация на завоите, при това на широк екран. В допълнение,nuvi 765 автоматично сортира множество дестинации, за да намери Вашия най-ефективен път, оптимизирайки пътуването Ви, за да спестите време и гориво.
* Предефинирайте обиколката на забележителности с нашата фотонавигация. Изберете и запаметете снимки на интересни за Вас обекти от Google Panoramio - те ще се запишат в навигацията Ви с координатите си. Нека те да са в списъка "бих желал" във Вашето nuvi. А някой ден просто кликнете върху желаната снимка, и тръгнете към нея. С гласови команди завой-по-завой, Вашето nuviще Ви отведеточно в центъра на събитията...
* Не губете автомобила си в голям открит паркинг. nuvi 765 автоматично маркира положението си при сваляне от стойката. Когато дойде време да се върнете към автомобила си, просто навигирайте къмPark Position пеша.
* Вградените средства за пътуване включват софтуер за разглеждане на JPEGснимки, световен часовник с часовите зони, конвертор за валута и мерни единици, калкулатор и други.
* nuvi 765T BG идва с антена за избягване на трафика, с която сте сигурни, че ще сте надалеч от задръствания, катастрофи и ремонтни работи. Вие получавате и информация за забавянето си заради трафика.Garmin Ви предлага забележителен трафик сервиз, който може да ползвате винаги, с камери на всеки две мили по всички главни Европейски маршрути.
* Трафик информацията е само начало. Просто кликвайте между Вашето главно навигационно меню и натрупващата се информация за трафика, докато експертната навигация на Garmin работи с предупрежденията за трафика, които получава, за да Ви докладва текуща информация и да Ви предложи по-добър обиколен път.
* nuvi 765T BGидва с интегриран A2DP стерео Bluetooth® с вграден микрофон и високоговорител. Свържете го с Вашия съвместим мобилен телефон, за да говорите през навигатора, докато шофирате. Така ще отдадете на пътя Вашето пълно внимание.Използвайте "touchscreen" клавиатурата, за да наберете номер, а за да отговорите, просто натиснете по екрана.Дори може да слушате музика и навигационни команди в слушалки.
* Докоснете4.3 инчовия цветен екран, въведете дестинацията си иnuvi ще Ви отведе до нея с команди завой-по-завой. В допълнение, nuvi 765T BG включва "лого" брандирани интересни обекти, за да Ви улесни при избора. СHotFix™ технологията за предвиждане положението на спътниците, Garmin изчислява Вашето положение по-бързо отвсякога.
* Where Am I? (Къде съм аз?) е изключително полезна функция при проблем в непознато място. Тя Ви дава координатите Ви, най-близката болница, бензиностанция и полицейско управление.
* nuvi 765T BGидва с уникалната модерна система наGarmin за следене на трафика. Подновяването на информацията е ежедневно. Вие ще пътувате спокойно без да получавате фалшиви предупреждения.Системата използва патентована "коридор" техника за проверка на камерите, за да получавате информация само от камерите по Вашия маршрут.nuvi Ви показва и ограниченията в скоростта по пътя Ви.
* nuvi 765T BGидва сGarmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация.
* nuvi 765T BGе проектиран така, че да Ви гарантира първокласноусещане при употреба. Проектиран е така, че да се побере лесно в джоб или чанта. Акумулаторната му батерияВи позволява да го ползвате до 5 часа между две зареждания.
* nuvi 765T BG: начало на нова ера и перспектива в навигацията с асистенцията му при избор на лента и3D изглед на града.

Продуктов номер: 1842.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти