Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 865Т + BG

GARMIN nuvi® 865Т + BG
Количество:*
Цена: 84900лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* nuvi 865TBGкомбинира две от най-популярните функции на навигациите Garmin - слуша Вашите гласови команди (все още не и на Български език) и функцията Lane Assist за водене в правилната лента при многолентово движение с оглед предстоящи изходи или завои. nuvi Ви води завой-по-завой до Вашата дестинация. Радвайте се на новата перспектива в навигацията с нашияLane Assist, който винаги Ви показва правилния избор на лента при многолентово движение с оглед на следващите Ви маневри. С подробни карти на ниво улица за Европа и България, елегантно планиране на маршрут и първокласни функции, включително Bluetooth™ безжична връзка с телефона Ви, трафик антена и фото навигация, този елитен навигатор комбинира невероятни възможности с елементарно управление.
* nuvi 865T BG не само Ви казва накъде да завиете, но и слуша Вашите гласови команди (английски, немски, френски и италиански). Не е необходимо да докосвате екрана - просто кажете Вашата команда и nuvi ще реагира, още повече улеснявайки навигацията по време на движение. Натиснете дистанционното, което е на волана Ви и кажете адреса и т.н. Може да активирате дори MP3 плейъра гласово. Не е нужно да запаметявате командите си. Garmin е проектиран да "разбира" ежедневния език (на английски).
* Докато шофирате, nuvi 865T BG ясно Ви показва вярната лента на движение при многолентов път. Уредът взима предвид предстоящо излизане от многолентовия път или завой и Ви помага да избегнете бързи маневри в последния момент. Софтуерът на уреда поддържа възможност да следи до девет ленти. Това прави nuvi 865T BG Вашият локален експертен водач, където и да сте.
* nuvi 865T BG има вграден Bluetooth, интегрирани микрофон и високоговорител, което Ви дава възможност за гласово контролирани "hands-free" телефонни обаждания по мобилния Ви телефон. Синхронизирайте навигацията с телефона си и ще се обаждате и приемате обаждания през нея. Използвайте контактите в адресната книга на Вашия телефон и набирайте само с гласови команди. nuvi има вграден FM трансмитер, който прехвърля телефонните разговори, гласовата навигация и MP3 музиката през стерео системата на автомобила Ви. С този уред Вие имате пълен контрол над пътуването, защото не отклонявате внимание от него през цялото време.
* nuvi 865T BG идва с антена за избягване на трафика, с която сте сигурни, че ще сте надалеч от задръствания, катастрофи и ремонтни работи. Вие получавате и информация за забавянето си заради трафика. Garmin Ви предлага забележителен трафик сервиз, който може да ползвате винаги, с камери на всеки две мили по всички главни Европейски маршрути.
* Трафик информацията е само начало. Просто кликвайте между Вашето главно навигационно меню и натрупващата се информация за трафика, докато експертната навигация на Garmin работи с предупрежденията за трафика, които получава, за да Ви докладва текуща информация и да Ви предложи по-добър обиколен път.
* Функцията "Park position" веднага Ви показва мястото, на което сте паркирали, като точка от картата. Това място се записва автоматично при сваляне на уреда от стойката. Когато привършите разходката, помолете Garmin да Ви покаже мястото на колата Ви.
* Предефинирайте обиколката на забележителности с нашата фотонавигация. Изберете и запаметете снимки на интересни за Вас обекти от Google Panoramio - те ще се запишат в навигацията Ви с координатите си. Нека те да са в списъка "бих желал" във Вашето nuvi. А някой ден просто кликнете върху желаната снимка, и тръгнете към нея. С гласови команди завой-по-завой, Вашето nuvi ще Ви отведе точно в центъра на събитията.
* Модерното планиране Ви позволява да запомните до 10 маршрута, да въведете междинни точки, както и да прегледате симулация на завоите, при това на широк екран. В допълнение, nuvi 865T BG автоматично сортира множество дестинации, за да намери Вашия най-ефективен път, оптимизирайки пътуването Ви, за да спестите време и гориво. Нещо повече, уредът съхранява до 10,000 точки, които показват изминатия път и могат да бъдат прехвърлени и разгледани в Google Earth.
* Вие вече навигирате по пътя към новата ера на сателитната навигация с 3D панорамен изглед на градовете, през които минавате. Докато се движите по основните Европейски градове, Вие ще виждате на екрана си 3D изглед на ключови сгради и забележителности, което добавя реализъм в навигацията.
* Garmin има база данни със стотици стационарни или мобилни камери из Европа. Навигацията сравнява Вашия маршрут с ежедневно обновяваната информация за камерите и Ви създава т. нар. патентован "технически коридор" с предупреждения и информация за Вас.
* Ако искате да научите прецизно Вашите координати, както и спешните сервизи около Вас, просто кажете Where am I? ("Къде съм аз?") или кликнете върху иконката на автомобила по картата. nuvi 865T BG ще Ви даде детайли за Вашите координати, най-близък адрес, болника, полицейско управление или бензиностанция.
* nuvi 865T BG идва с Garmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация.
* Персонализирайте Вашето nuvi 865T BG, като му изберете любима снимка за фон, или нова иконка автомобилче, която да показва Вашето положение на картата от Garmin Garage. Имате голям избор от класически или високопроходими автомобили, както и мотоциклети, за да доближите уреда до Вашия стил. Може да си купите нашия дигитален екскурзовод на microSD - Garmin Travel Guide, както и Garmin Language Guide.
* nuvi 865T BG идва с вградени MP3 плейър, Аudio book плейър, Garmin Игри, конвертор за валута, часовник с аларма и други.

Продуктов номер: 1843.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти

6765лв.