Начало ЛовМъжки ловни обувкиMagnumОбувки Magnum Stealth Force 8.0

Обувки Magnum Stealth Force 8.0
Номер:*
Количество:*
Цена: 25800лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Обувки Magnum Stealth Force 8.00

Тактически обувки MAGNUM, модел Stealth Force 8 Leather CT CP.  Направени здрави и издръжливи, специално за хора с тежки професии, които имат нужда от комфорт, поддръжка и издръжливост. 
Обувките са изпробвани и сертифицирани по европейски стандарт EN 20345: 2004 за професионали обувки.
Подсиленото им бомбе напълно отговаря на всички изисквания за безопасност и предлага отлична защита, като са безопасни за засичане от метал детектори. Aigon* - антибактериалното им покритие подтиска развитието на микроби. M-pact - мемори стелките запомнят формата на крака за по-голямо удобство. Гарантиран комфорт и качество!


*Aigon е бавно освобождаващо се анти-бактериално съединение със сребърни йони, което се увеличава с повишаване на температурите и влагата, като се бори и предотвратява развитието на бактерии. При увеличаването на влажността, сребърните йони се отделят за да предотвратят натрупването на неприятните миризми. На молекулярно ниво тези сребърни йони се свързват с бактериите и ги превръщат в инертни. Поради бавното освобождаване на йони, Aigon предоставя защита за по-дълго време в сравнение с другите съединения и предпазва от по-широк спектър бактерии. 
Продуктов номер: 2199.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти