Начало Оптични прибориОчилаBRENDAСлънчеви очила BRENDA L811 - 2 / red

Слънчеви очила BRENDA L811 - 2 / red
Модел:*
Количество:*
Цена: 6100лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

Висококачествени слънчеви очила Brenda

• Цвят - червен
• Филтри блокиращи 100 % излъчването  UVA и UVB
• Технологии:
- Всички лещи на очила BRENDA, са изработени от поликарбонат. Това е пластмаса използвана от най - добрите, световни производители. Нейните качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеална дебелина (непостижима при евтините очила - промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване, или намаляване на наблюдаваните обекти).
- Спортните очила трябва идеално да прилягат към лицето и силно да обгръщат главата отзад, без да я стягат. За да се постигне това, в края на наушниците са монтирани силиконови вложки. Благодарение на тях, очилата винаги прилягат идеално, не се смъкват и не притискат задната част на главата. През зимата, благодарение на телесната температута, силиконът запазва своята еластичност и идеално се напасва към нашето тяло. Тези вложки ни осигуряват пълен комфорт при продължителна употреба.
- Рамките произведени по тази технология, създават приятно усещане при допир. През лятото свеждат до минимум изпотяването. През зимата запазват своята еластичност. Благодарение на това, те не стискат и не оставят следи, дори след продължително носене.

Продуктов номер: 2545.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти

39270лв.