Начало Планина и туризъмДамско облеклоFUSEТермо-тишърт дамски Megalight 140

Термо-тишърт дамски Megalight 140
Размер:*
Цвят:*
Количество:*
Цена: 4500лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

Характеристики:
. Цвят: черно; сиво
· Дамски модел, с къс ръкав
· STAY COOL
· Дишащо
· Бързосъхнещо, не задържа влага
· Антибактериално, неутрализира миризми - SILVER KEEPS FRESH SYSTEM
· Безшевно - 3D технология на зониране
· LOOSE*FIT - комфортно, меко, еластично
· олекотено - lightweight
· Състав: 78% Polyamid, 22% Polyester

Описание:
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. Първи или единствен слой ултралеко и високоустойчиво облекло от висок клас. Създадено е за топло време - по-фино и еластично и по-проветриво, което не пречи да бъде използвано и в студено време за първи слой.
Абсорбира и отвежда влагата при изпотявяне от вътре навън, като поддържа кожата винаги суха и осигурява оптимална терморегулация и климатизация. Специалната микроклетъчна конструкция  държи материята на необходимото минимално разстояние за да няма усещане за „слепване”. Изпълнено с безшевна 3-D технология на "зониране" обгръща идеално тялото, без чупки и гънки. Не пречи на движенията, чувствате го като втора кожа. Eластичност и разтегливост на оплетката осигуряват максимална адаптивност към индивидуалните особености в ергономиката на дамското тяло. Специална дишаща оплетка за зоните на най-интензивно изпотяване за максимална вентилация и климатизация директно върху кожата.
STAY COOL - оставате сухи и свежи дори в горещо време.
SILVER KEEPS FRESH SYSTEM - Специална технология на Fuse, която представлява особено интелигентен и деликатен начин за незадържане на миризми. Сребърен микро-слой, вграден в нишката отделя сребърни йони които неутрализират микробите и така редуцират неприятните миризми които се появяват при изпотяване. Благодарение на тази технология е създадена супер-иновативната и антибактериална материя за това термобельо.
Ултралеко, високоустойчиво, дишащо, бързосъхнещо, това термобельо изолира от външните условия, поддържа микро-климата на тялото и осигурява абсолютен комфорт.  Когато сте с раница на гръб за дълго време и е нужно да  оптимизирате теглото и обема на багажа си, имайте предвид, че това термобельо спестява 3-4 тишърти, защото не задържа миризми и не е нужно да се преобличате през деня, а като го изперете, изсъхва бързо и е готово за обличане на другия ден.
LOOSE*FIT - меко и еластично, подходящо за всички, които искат да се чувстват комфортно когато са сред природата, но и изобщо когато спортуват активно: по време на  тренировка, тичане в парка, фитнес и пр. Термобельото е идеалното облекло не само за динамични активности, но и за по-статични дейности на открито като лов, риболов, къмпинг, пикник, уикенд разходки, работа на открито - облекло за всички и за всичко.
Луксозно опаковано в индивидуални кутии, термо-бельото Fuse е изключително подходящо за подарък.

Продуктов номер: 2772.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти