Начало Къмпинг и свободно времеСъдовеСистеми за готвене TREKMATESТермочаша за готвене без огън TREKMATES

Термочаша за готвене без огън TREKMATES
Количество:*
Цена: 4700лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Термочаша за готвене без огън TREKMATES

Революция в приготвянето на горещи течности и супи на открито - не Ви трябва котлон и запалка, не застрашавате природата, екипировката си или себе си. Безопасно, лесно и бързо си осигурявате гореща напитка или супа без огън и без отделяне на вредни емисии било то в палатката или когато сте цял ден в лодката, във висящия бивак посредата на стената или при силен вятър на билото на планината - при всякакви ситуации на невъзможност за използване на котлон поради лоши атмосферни условия, опасност от пожар или просто за удобство.

Иновативен продукт, създаден от Английския бранд Трекмейтс - специалисти в outdoor аксесоарите. Термочашата действа на същия принцип като системата за готвене - представлява комплекс от два съда единия се поставя в другия с херметичен капак, които работят с 1 бр. затоплящо пакетче от 20 гр. Затоплящите пакетчета от 50 гр НЕ се използват с термочашата, а само със системата за готвене. За изработката са използвани само висококачествени материали.

Комплектът съдържа:
• Термоустойчива пластмасова външна чаша с подвижен неопренов калъф за безопасно използване с голи ръце
• 360 мл вътрешен съд от неръждаема медицинска стомана
• Пластмасова бутилка за дозировка на водата
• Капак с херметическо затваряне и издаден отвор за пиене с подвижна заключваща се капачка
• 3 бр. загряващо пакетче - 20гр

Как се използва:
Изваждате вътрешния метален съд и поставяте течността, която ще приготвяте в него. След това поставяте загряващото пакетче на дъното на външната пластмасова чаша. Заливате го с 40 мл вода, като използвате дозиращата бутилка. Пакетчето се активира само от водата и започва бързо да я загрява. Поставяте отгоре вътрешния метален съд, пълен с това, което искате да приготвите и затваряте плътно капака. Изчаквате 7 до 10 минути и може да се насладите на гореща напитка или супа.
Благодарение на неопреновия калъф термочашата може да се ползва с голи ръце безопасно.

Кой размер пакетче да използвам?

САМО малкия пакети - High Power - 20 гр

Внимание! Super power - 50 гр - НЕ се използват с Термочаша за готвене без огън, а само със системата за готвене на храна.


Продуктов номер: 4419.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти