Начало ЛовЗвукови примамки, мюретаNordik PredatorПримамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned

Примамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned
Количество:*
Цена: 6300лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Свирка- примамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned

Nordik Predator Pre-Tuned e създадена за лов на хищници при най-тежки зимни условия. Примамката е много лесна за използване.Тя има едно основно преимущество,което ще ви спечели при избор на примамка за хищници. Nordik predator Pre-Tuned е с външна мембрана и не замръзва при минусови температури, за разлика от свирките с вътрешни мембрани.С нея може да се имитират много и различни звуци. Свирката има три степени, които се регулират с помощта на гумен пръстен.

ИНСТРУКЦИИ

Звуци на мишка
За имитиране на звук от мишка, поставете гуменият пръстен във възможно най-крайно положение на свирката(към устата) и надувайте на къси интервали.

Заек и заек подземник в беда
Този сигнал е много лесен за възпроизвеждане. Поставете гуменият пръстен на втората (за заек подземник) или на третата (за заек) устните си около средата на мембраната на свирката. Поставете краят свирката между показалеца и палеца и чрез свиване и разтваряне  на пръстите да образувате „фуния“ с различен размер. Свивайте и разтваряйте „фунията“ в синхрон с подаването на въздуха в свирката. Упражнявайте се и когато натрупате опит и увереност в имитирането на основния звук, експериментирайте!!! Това може да Ви е само от полза. Поставете гуменият пръстен в основата на свирката и в зависимост от това къде позиционирате устните си върху мембраната ще,възпроизвеждате звук с различна дебелина(като гласовете при хората).С различни вариации на подаване порции въздух в свирката :на по-продължително или по-кратки, ще имитирате различни ситуации, звуци(все едно от различни животни).Ако желаете да направите звука по болезнен,вкарайте в свирката звука гррр.

ВАЖНО!!!Подавайте въздуха от диафрагмата, не от бузите.Обърнете внимание на „работата“ с ръката и положението на дланта и пръстите.

За по-успешен лов изпозлвайте трептяща примамка,която имитира агонизиращ заек. Тя ще Ви помогне,като отвлече вниманието на примаменият хищник от вас. Поставете примамката на разстояние 30-40 метра от избраната позиция и леко встрани.Обикновенно очаквайте хищниците да ви приближават в посока срещу вятъра.

ВНИМАНИЕ!
Тази свирката възпроизвежда звуци, които превишават 115 децибела, препоръчваме използването на протектори за уши(антифони или тапи за уши).
Продуктов номер: 4489.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти