Начало Планина и туризъмПалаткиVANGOТриместни палаткиПалатка VANGO Beat 300

Палатка VANGO Beat 300
Количество:*
Цена: 14800лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Еднослойна, триместна палатка

- Клас – Adventure
- капацитет – 3 места
- тегло -  2.700 кг
- размери сгъната - 53 x 15 x 15 cm
- схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната
- време за разпъване - 5 мин.
- горен слой – Protex®70D  Polyester, 3000 мм воден стълб
- под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant
- рейки - Powerflex® фибростъкло

Еднослойна, триместна палатка, невероятно лесна и бърза както за разпъване, така и за сгъване. Подходяща за къмпиране през уикенда, фестивали и т.н.
Конструкцията е куполна, материята е с 3000 мм воден стълб и лепени шевове и мрежести части на вратата, които да осигуряват прохлада в горещите дни и нощи. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Палатката е с вградени отдушници, а входът е с висок борд против проникване на насекоми и вода при лоши атмосферни условия. В горната част на входа е вградена малка тента, предпазваща го от проникване от дъжд. Предлага се в калъф за съхранение.
Палатката е тествана от сертифициран, изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия.
Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци.
Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда.

Продуктов номер: 6489.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти