Начало Храна и аксесоари за кучетаХрана за кучетаГранулиХрана за кучета Akah NaturVital® High Energy dog feed 12kg

Храна за кучета Akah NaturVital® High Energy dog feed 12kg
Количество:*
Цена: 14400лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Храна за кучета Akah NaturVital® High Energy dog feed 12kg

Повече говеждо за повече енергия...
... и поради това NaturVital® HIGH ENERGY съдържа 41,8% месо и само висококачествени съставки. Всички съставки подлежат на строга входяща проверка. 50-годишният опит в студено пресоване на кучешка храна се използва при направата на NaturVital® HIGH ENERGY. Само студеното пресоване образува лесно смилаеми гранули, които не са жилирани. NaturVital® HIGH ENERGY съдържа множество билки, които могат да осигурят още по-голяма жизненост в ценната комбинация. Зеленчуците от фермерите засилват здравните стойности на NaturVital® HIGH ENERGY.

Ловните кучета са сезонно натоварени
Дебненето, проследяването изискват максимална ефективност. Следователно енергийното съдържание на храната (протеини и мазнини) трябва съответно да се увеличи. Със своето изключително количество протеини от висококачествено говеждо месо (87,2% от количеството протеини са животински източници) и фантастичното разнообразие от лечебни билки, NaturVital® HIGH ENERGY заема специално място сред кучешките храни.

Коя храна се препоръчва в ловния сезон?
Кучетата са склонни да наддават на тегло, ако не са постоянно активни. Затова препоръчваме нашата закуска за кучета NaturVital® с 24% протеини и 9.8% мазнини в свободното време. Тъй като и двете храни са от един и същ производител, няма да има проблеми с промяната в диетата. Можете дори да използвате и двете храни заедно, като се смесят!

NaturVital® HIGH ENERGY е гарантирана храна без консерванти, без оцветители или атрактанти, без свинско месо, без силно нагрявани мазнини, без неорганични минерали, без хранителни отпадъци, без хляб, без млечни продукти, без захар, без соя и генетично модифицирани съставки!

Приблизителната дажба е 1.2% от телесното тегло на кучето - например за куче с тегло 10кг., дневната дажба е 120гр. храна.
Поради високото съдържание на протеини, тази храна не е подходяща за малки подрастващи кученца, т.като ще настъпи значително ускоряване на растежа.

Количество на опаковката: 12кг.
Произведено в Германия

Забележка:
Количествата са ограничени, възможен срок на доставка до 10 работни дни.
Продуктов номер: 8330.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти