Начало Планина и туризъмЧорапиTashevЧорапи ТАШЕВ Trekking Light сиво/оранжево

Чорапи ТАШЕВ Trekking Light сиво/оранжево
Номер:*
Количество:*
Цена: 1300лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Чорапи ТАШЕВ Trekking Light сиво/оранжево

Трекинг чорапи за средно тежки преходи планината със средно високи туристически обувки. Предназначени за пролет и есен, както и за лято във високата планина. Предлагат максимален комфорт за ходилата, благодарение на вложените технологии при изработката, а също и на комбинацията от качествата на естествени и технологични влакна.
1. анатомично оформени за ляв и десен крак
2. плосък шев на пръстите
3. Подсилени и подплатени натоварени зони - пръсти, предна част на ходила и пети 
4. Дишащи вентилационни панели на горната извивка
5. Анатомично оформена Y пета
6. Еластични зони за подкрепа и пристягане в зоните на свода и ахилеса
7. Комфортен неприплъзващ маншет
8. Изработени изцяло от вътрешната страна с пълна нишка/хавлиена/ за висок термален комфорт и антишок ефект, предпазващ от мехури, натъртвания и охлузвания

Състав: 
40% THERMOCOOL®
36% POLYCOTTON
21% NYLON
3% LYCRA®

Чорапите Трейл трекинг са плътни и високи, но това не означава, че са само за студено време. С високи туристически обувки, по време на сериозно продължително ходене в планината, независимо от сезона, са необходими плътни чорапи, които да подкрепят и уплътняват крака при многочасовия контакт с високата  туристическа обувка.  
Развитието на технологиите в последните години позволява да бъдат създадени чорапи за трекинг, които независимо от сезона, да поддържат краката в тяхната комфортна зона. Това е възможно с употребата на висококачествени и допълнително обработени естествени влакна в комбинация с високотехнологични изкуствени влакна със специални свойства:

POLYCOTTON®

THERMOCOOL® - високотехнологични многослойни влакна, които задържат голямо количество въздух и така създават естествена изолация. Те подпомагат краката да бъдат винаги в тяхната комфортна зона - както при различни температури, така и при различна степен на активност - в покой и възстановяване или при голямо физическо натоварване. Така е възможно поддържането на постоянна комфортна температура и постигането на максимален термален комфорт за краката.

BORGOLON NYLON

LYCRA®

Трейл Трекинг не запарват и не задържат влагата от изпотяването. Антибактериални, не задържат миризми, съхнат бързо и могат да бъдат обути втори ден, ако прането е невъзможно, без да ви причинят дискомфорт от влага и миризма.
Произведени са със зонирана конструкция, изчислена така, че да бъдат подсилени и уплътнени най-натоварените зони - пръсти и ходила, в същото време да обхване добре крака от всички страни и да осигури термален комфорт.
Продуктов номер: 8413.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти