Начало Планина и туризъмЧорапиTashevЧорапи ТАШЕВ Multisport Low Ultralight черно/синьо

Чорапи ТАШЕВ Multisport Low Ultralight черно/синьо
Номер:*
Количество:*
Цена: 660лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Чорапи ТАШЕВ Multisport Low Ultralight черно/синьо

Специално са създадени да осигурят комфорт на краката по време на активен спорт в топло време, което означава, че осигуряват още по-голям комфорт при ежедневна употреба. 
Мултиспорт Лоу Ултралайт са мултифункционални чорапи с оптимална дължина, подходяща за ниски и за по-високи спортни обувки/маратонки.  Предлагат максимален комфорт за ходилата, благодарение на вложените технологии при изработката, а също и на комбинацията от качествата на естествени и технологични влакна.

1. анатомична форма 
2. плосък шев на пръстите
3. Подсилени натоварени зони - пръсти, предна част на ходила и пети 
4. Дишащи вентилационни панели на горната извивка
5. Анатомично оформена Y пета
6. Еластични зони за подкрепа и пристягане в зоните на свода и ахилеса
7. Комфортен маншет

Състав: 
59% POLYCOTTON
25% NYLON
13% Polypropylen SILTEX
3% LYCRA®
 
Развитието на технологиите в последните години позволява да бъдат създадени чорапи за спорт, които независимо от сезона, да поддържат краката в тяхната комфортна зона. Това е възможно с употребата на висококачествени и допълнително обработени естествени влакна в комбинация с високотехнологични изкуствени влакна със специални свойства:

POLYCOTTON®

BORGOLON NYLON

LYCRA®

Мултиспорт Лоу Утралайт не запарват и не задържат влагата от изпотяването. Антибактериални, не задържат миризми, съхнат бързо и могат да бъдат обути втори ден, ако прането е невъзможно, без да ви причинят дискомфорт от влага и миризма.
Произведени са със зонирана конструкция, изчислена така, че да бъдат подсилени най-натоварените зони - пръсти и ходила, в същото време да обхване добре крака от всички страни и да осигури термален комфорт.
Продуктов номер: 8414.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти