Начало Фенери и АпаратураРадиостанции, Walkie-TalkieCobraРадиостанции Walkie Talkie Cobra AM 1035 FLT

Радиостанции Walkie Talkie Cobra AM 1035 FLT
Количество:*
Цена: 18400лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Радиостанции Walkie Talkie Cobra AM 1035 FLT

Водоустойчивост и плаваемост
Пригодена за употреба в екстремни условия. Водоустойчивият копрус е сертифициран със стандарта JIS7. Това означава, че устройствата могат да бъдат потапяни напълно във вода на дълбочина до 1м. и за време до 30 минути, без да претърпят повреда и запазвайки пълна работоспособност и функционалност. При това имат положителна плаваемост - в случай, че ги изпуснете във вода ще плуват на повърхността, докато си ги приберете. Тази способност ги прави незаменими при дейности като лов, риболов, туризъм и екстремни спортове.

Обхват на действие
Радиостанцията е удобна и многофункционална радиостанция от висок клас. Обхватът им е до 12 км, като разстоянието на работа между две радиостанции се измерва винаги в права линия, без да се отчитат евентуални препятствия. Затова имайте в предвид, че реалният обхват може да бъде различен, според това къде се използват.

Персонални кодове за сигурност
Cobra AM 1035 FLT е снабден с персонални кодове за сигурност, които позволяват да намерите свободен персонален канал много по-лесно. Възможни са различни комбинации на цифрите с цел постигане на максимална сигурност при радиовръзка. Разполагате с 8 канала за връзка, 121 частни кода.

Голям и осветен дисплей
За допълнителен комфорт тези радиостанции имат голям осветен LCD дисплей. Това е важно п редимство, ако решите да използвате устройството през нощта, под земята или в помещения с много ниска осветеност.

Мелодии
Разполага с десет различни мелодии. Тази функция ви позволява да изберете собствена мелодия на известяване за вашата радиостанция, която лесно да различавате, ако сте сред група от хора, използващи радиостанции.

LED фенерче
Радиостанцията е снабдена с LED фенерче. Фенерчето е достатъчно мощно за да осветява на няколко метра, а при нужда може да се използва и за безшумна светлинна сигнализация.

Функция Бебефон
Грижата за малките деца е отговорна и постоянна дейност. С функцията си Бебефон радиостанция Cobra AM 1035 FLT може да ви бъде изключително полезна. Тя ще следи вместо вас дали детето спи спокойно, докато вие си вършите вашите задължения. При всеки звук, който вашето дете издаде, радиостанцията ще се включва, зада знаете във всеки момент какво става в другата стая. И тъй като това е и радиостанция можете да разчитате още на отличен обхват, личен канал за наблюдение и енергостпестяваща функция за пестене на батерията. Бебефон функцията ще направи гледането на детето ви с една идея по-лесно и спокойно.

Тон разбрано
Радиостанцията е снабдена с функцията Тон разбрано. Тя представлява музикален тон, който чувате, когато някой от другите участници в разговора е освободил бутона за излъчване. Така потребителите ще знаят кога сте приключили с изречението си и очаквате техния отговор.

Режим VOX
Радиостанциите могат да работят и в режим VOX. Тази функция се активира гласово и ви дава възможност да ползвате радиостанцията си, без да ползвате ръцете си. Просто трябва да свържете слушалки, снабдени с микрофон към вашата радиостанция, и можете да говорите с другите потребители, зеб да ползвате ръцете си. Това ви дава допълнителна свобода на движенията, докато ползвате радиостанията си.

Характеристики:
Водоустойчиви радиостанции клас (JIS7),
8 канал с 121 подкода;
Обхват 12 км;
VOX функция (активиране при глас);
Вграден LED фенер;
Вибрация;
Автоматично сканиране на канали;
10 различни тона на сигнализация;
Потвърдителен тон Roger/Beep;
Заключване на клавиатурата;
Режим на пестене на батерията;
Автоматично изчистване на смущения във връзката;
Жак за хендсфри;
6 бр AA NiMH батерии, включени в комплекта
Продуктов номер: 8567.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти