Начало Оптични прибориБиноклиLevenhukБинокъл Levenhuk Heritage BASE 8x30

Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 8x30
Количество:*
Цена: 22950лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Произведен в Русия. Метален корпус. Руско оптично стъкло BaK-4 с многослойно покритие. Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 30 mm

    Гаранция: доживотна
    Тегло: 1 kg
    Размер на опаковката (Д x Ш x В): 18×15×10 cm

Ограничена номерирана серия от едва 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави.

Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са класически полеви бинокли с увеличение 8х и удароустойчив метален корпус. Те са идеални за наблюдения на открито и дават възможност за изучаване на всеки отделен детайл на хоризонта.

Оптиката „Произведено в Русия“
Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са конструирани по съвместен проект между компанията Levenhuk и руския Казански оптико-механичен завод. Този завод произвежда оптични инструменти за наблюдение вече повече от 70 години. Той беше един от най- големите доставчици на оптични прибори за съветската армия и след това за руската армия. Руското стъкло е признато в световен мащаб сред военните и ловците още от времето на Съветския съюз. Сега Levenhuk ги направи достъпни за всички.

Метален корпус
Оптиката на бинокъла е грижливо защитена от удари и вибрации от корпус от алуминиева сплав. Всички съединения са уплътнени със специално вещество, което предпазва този оптичен прибор от прах и влага. Levenhuk Heritage BASE 8x30 не се влияят от екстремни условия: те работят великолепно в горещина и студ и издържат на температури в диапазона от -40 до +50°С.

Допълнителни характеристики
Можете лесно да настроите тези бинокли, така че да отговарят на нуждите ви. Централно колело за фокусиране осигурява плавно и бързо регулиране на остротата. На десния окуляр има пръстен за регулиране на диоптъра. Разстоянието между окулярите може да се регулира. Освен това тези бинокли се доставят в защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа.

Основни характеристики:
    Произведен в Русия за Levenhuk, Inc. (САЩ)
    Руско оптично стъкло BaK-4
    Оптика с многослойно покритие
    Издръжлив алуминиев корпус
    Широк диапазон на работната температура

Комплектът включва:
    Бинокъл
    Защитни капачки за окулярите
    Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа
    Ремък за врата
    Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Levenhuk Heritage BASE е серия класически полеви бинокли, конструирани от Levenhuk съвместно с оптико-механичния завод в град Казан. Казанският оптико-механичен завод осигурява прибори за наблюдение на руската армия, напр. за бронираните бойни машини и за бойната униформа „Ратник“. Тя е наричана също „бойно снаряжение на войника на бъдещето“.
Продуктов номер: 8596.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти