Начало Оптични прибориБиноклиLevenhukБинокъл Levenhuk Heritage BASE 10x40

Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 10x40
Количество:*
Цена: 26450лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Произведен в Русия. Метален корпус. Руско оптично стъкло BaK-4 с многослойно покритие. Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 40 mm

    Гаранция: доживотна
    Тегло: 1,175 kg
    Размер на опаковката (Д x Ш x В): 20×18×7,7 cm
Ограничена номерирана серия от едва 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави.

Биноклите Levenhuk Heritage BASE 10x40 са класически полеви бинокли с увеличение 10х и метален корпус. Те са с лещи, изработени от руско стъкло BaK-4, покрити с няколко слоя антирефлексно покритие. Биноклите Levenhuk Heritage BASE 10x40 са отлични за наблюдения в открити местности и осигуряват ясни и детайлни изображения на голямо разстояние.

Оптиката „Произведено в Русия“
Тези бинокли са произведени в известния руски Казански Оптико-механичен завод за Levenhuk, Inc. (САЩ). Този завод доставя оптично оборудване за руската армия повече от 70 години, от 1940 г. насам. Няма компромиси: всяка леща преминава строг контрол и много технологични изпитания. Поради високите стандарти за качество руското оптично стъкло е високо ценено от военните и ловците по целия свят.

Метален корпус
Оптиката в бинокъла е защитена от издръжлив и надежден корпус, изработен от алуминиева сплав, издържащ на случайни удари, клатене и вибрации. Всички съединения са уплътнени със специално вещество, което предпазва този оптичен прибор от прах и влага. Силен студ, обилен дъжд и пясъчни бури не влияят върху тези бинокли, понеже те издържат на много тежки условия.

Допълнителни характеристики
Тези бинокли са снабдени с гумени чашки на окулярите, пръстен за регулиране на диоптъра на десния окуляр и колело за фокусиране в централната част на инструмента. Оптичните и механичните елементи функционират отлично при много ниски и високи температури.

Основни характеристики:
    Произведен в Русия за Levenhuk, Inc. (САЩ)
    Лещите са изработени от оптично стъкло BaK-4 с многослойно покритие
    Произведен от алуминиева сплав корпус
    Широко зрително поле
    Широк диапазон на работната температура

Комплектът включва:
    Бинокъл
    Защитни капачки за окулярите
    Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа
    Ремък за врата
    Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Levenhuk Heritage BASE е серия класически полеви бинокли, конструирани от Levenhuk съвместно с оптико-механичния завод в град Казан. Казанският оптико-механичен завод осигурява прибори за наблюдение на руската армия, напр. за бронираните бойни машини и за бойната униформа „Ратник“. Тя е наричана също „бойно снаряжение на войника на бъдещето“.
Продуктов номер: 8597.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти