Начало Оптични прибориБиноклиLevenhukБинокъл Levenhuk Heritage PLUS 8x30

Бинокъл Levenhuk Heritage PLUS 8x30
Количество:*
Цена: 32950лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Произведен в Русия. Гумиран алуминиев корпус. Окулярна решетка. Руско оптично стъкло BaK-4 с многослойно покритие. Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 30 mm

    ИД на продукт:
    Гаранция: доживотна
    Тегло: 1,1 kg
    Размер на опаковката (Д x Ш x В): 18×15×10 cmОграничена номерирана серия от едва 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави.

Биноклите Levenhuk Heritage PLUS 8x30 са отлични за полеви наблюдения и за измервания на открито. Вътре в тях има руско оптично стъкло с рубинено покритие, военна скала и обективи с широка апертура. Отвън има корпус от алуминиева сплав с гумено покритие, което го предпазва от удари, влага или екстремни температури. Тези бинокли са отличен избор за лов или за прицелна стрелба.

Оптиката „Произведено в Русия“
с рубинено покритие
Биноклите Levenhuk Heritage PLUS 8x30 са конструирани по съвместен проект на компанията Levenhuk и руския Казански оптико-механичен завод, известен като един от най-големите доставчици на руската (преди това съветската) армия. Този завод е създаден през 1940 г. и доставя прибори за оптично наблюдение в продължение на 70 години за решаване на военни тактически задачи в открити местности. Руското стъкло, произведено по най-високите стандарти на оръжейната промишленост, е признато по целия свят. Оптиката с рубинено покритие увеличава значително контраста на изображението в условията на ниска осветеност (в облачен ден, в полумрак или в часовете преди изгрева).

Окулярна решетка
Окулярната решетка се използва за определяне на разстоянието до наблюдаван обект или до цел за стрелба. Вие трябва да знаете височината и ширината на обекта. Разстоянието се изчислява съгласно специални измервателни скали в десния окуляр. Процедурата на измерване е описана в ръководството за потребителя.

Гумиран алуминиев корпус
Корпусът е изработен от алуминиева сплав и е защитен с гумено покритие, което осигурява здраво хващане и предотвратява изплъзването на бинокъла от ръцете. Биноклите Levenhuk Heritage PLUS 8x30 са устойчиви на вибрации и на случайно падане на земята, а съединенията са уплътнени със специално вещество, което предотвратява проникването на прах и влага във вътрешността на тези бинокли. Оптичните и механичните части са устойчиви на екстремни температури в диапазона от -40 до +50°C.

Допълнителни характеристики
В тези бинокли се използва класическо фокусиране с централно колело за фокусиране. Чашките на окулярите са произведени от гума; на десния окуляр има пръстен за регулиране на диоптъра. Разстоянието между окулярите също може да се регулира.

Основни характеристики:
    Произведен в Русия за Levenhuk, Inc. (САЩ)
    Лещите са изработени от руско стъкло BaK-4
    Оптика с рубинено покритие
    Окулярна решетка в десния окуляр
    Произведен от алуминиева сплав корпус с гумено покритие
    Широк диапазон на работната температура

Комплектът включва:
    Бинокъл
    Защитни капачки за окулярите
    Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа
    Ремък за врата
    Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Биноклите Levenhuk Heritage PLUS са класически полеви бинокли с решетки и оптика с рубинено покритие. Тази серия е създадена от компанията Levenhuk в сътрудничество с руския Казански оптико-механичен завод. Казанският оптико-механичен завод осигурява прибори за наблюдение за руската армия, напр. за бронираните бойни машини и за и бойната униформа „Ратник“ която е наричана „бойно снаряжение на войника на бъдещето“.a
Продуктов номер: 8600.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти