Начало Къмпинг и свободно времеАксесоариДруги къмпинг аксесоариУлична мобилна свещ FIRE HIT

Улична мобилна свещ FIRE HIT
Вариант:*
Количество:*
Цена: 360лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Улична мобилна свещ FIRE HIT

Предлагаме ви уникалния продукт FIRE HIT, – улична, мобилна свещ, служеща за алтернатива на огън на открито, в държавите от Европейския Съюз.
Уличната свещ е била изобретена от инженер-изобретател Генадий Михайлович Лебедев. През август 2006 година започна работата по проекта за създаване на уличната свещ. Били са тествани различни течни, твърдо-горивни и комбинирани източници на огън. Най-подходяща се оказала горивната маса въз основа на парафин с нейния естествен пламък на свещ. От тази маса, преобразена в оригинална форма, е била получена без фитилна улична свещ или, по-точно, горивен патрон. Изобретеният горивен патрон – революционно по своята простота и ефективност устройство, предоставя възможност за получаване на пламък от дадена височина, цвят и форма. И вече през юли 2007 година на XXXIV фестивал на авторската песен „Валерий Грушин” в Русия е бил презентиран „битовия” вариант на „FIRE HIT 0,5/2” – уличната свещ с височина на пламъка от 0,5 м. От мобилния открит огън „FIRE HIT” се заинтересували: Министерство на извънредните ситуации, Медицинска служба при извънредните ситуации, организатори на огнени шоута, рибари, ловци, туристи, алпинисти, улични дизайнери, собственици на открити ресторанти и кафета, защото FIRE HIT е мобилна алтернатива на огън на открито, газови свещи и течни факли.

Предлага се в два варианта:
FIRE HIT 0,2/2 – улична свещ с височина на пламъка от 0,2 м
FIRE HIT 0,5/2 – улична свещ с височина на пламъка от 0,5 м

За ползване на открито, подходящи за излети, летувания, пикник, за ловци, за рибари, за туристи в планината и др. Гори 2 часа, можете да се отоплявате и дори да готвите на този огън.
Продуктов номер: 9080.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти