Начало ЛовАроматни примамки, елиминатори на миризмиВкусови и ароматни примамкиBLACK FIRE Nordic Line

BLACK FIRE Nordic Line
Количество:*
Цена: 58,00 лв4300лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
BLACK FIRE Nordic Line

НОВО! BLACK FIRE Nordic Line!

Новата линия Black Fire Nordic Line е базирана на сол, към която сме добавили внимателно подбрани плодови аромати. Продуктовата линия Nordic Line е тествана в много различни европейски ловни зони, от студена Скандинавия до топла Испания, Португалия и епицентъра на лов на диви свине в Европа - Франция. Нашите посланици, бета тестери и други професионални ловци изпитаха лов на най-високо ниво с много адреналин след използване на продукти от колекцията Black Fire Nordic Line. Nordic Line се основава на натриеви и хлоридни минерали, които са от съществено значение за оцеляването на дивечовите животни.

ВАЖНО
Nordic Line може да се използва при всякакви климатични условия и през цялата година. Може да се използва като самостоятелен атрактант или като добавка към различна царевица или предпочитана от вас стръв (зърно).

УПОТРЕБА
Професионалните и любителски ловци използват Black Fire Nordic Line, като го смесват с царевицата, която имат в автоматичните хранилки. Различните плодови аромати на продуктовата линия Nordic Line са внимателно подбрани въз основа на сезона на зреене на плодовете. Зрелите плодове (слива, кестен, орех...) имат специфичен вкус, който е безумно привлекателен за елен, сърна, дива свиня, муфлон и друг дивеч. Това е ароматът, който Dr. Black Fire комбинира със сол и дългогодишен опит в тестването на различни съставки, така че след една година най-накрая да пуснем чисто новия продукт Black Fire Nordic Line. Поради своята иновация и ефективност, Black Fire Nordic Line превзе света на лова като буря. Не се колебайте да ловувате като другите ловци на Black Fire и вземете своята кутия с иновативния атрактант сега!

СЪСТАВКИ
* Нейодирана сол
* Плодови аромати

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО
* 6 бутилки (0,5 кг) избран аромат
* Налични аромати: ябълка, кестен, слива, ядки

Произведено в EU

Забележка:
Количествата са ограничени, възможен срок на доставка до 10 работни дни.
Продуктов номер: 9109.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти

21100лв.