Начало ЛовАроматни примамки, елиминатори на миризмиВкусови и ароматни примамкиBLACK FIRE Secret Spray

BLACK FIRE Secret Spray
Количество:*
Цена: 39,00 лв2900лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
BLACK FIRE Secret Spray

НОВО! BLACK FIRE Secret Spray!

Black Fire Spray е ултра-премиум атрактант бустер, който можете да пръскате върху вашите ловни полета, осигурявайки дълготраен и наситен аромат. Когато излизате на лов, можете да нанесете от спрея Black Fire върху подметката на ботушите си. По този начин ще разпространявате силната миризма на анасон, когато се разхождате не само там, където са поставени камерите ви, но и из района.

Анасонът е известен от години като един от най-мощните аромати, на които дивите свине и друг дивеч просто не могат да устоят. Добавихме силни аромати, които доказано привличат диви свине и дивеч и увеличават шансовете ви за успех в лова.

КАКВО Е АТРАКТАНТЕН БУСТЕР?
Това е спрей, който се използва в допълнение към други атрактанти, за да направи миризмата още по-силна и по-добра. Използва се също така не само за да го поставите около вашия ловен район, но и малко по малко да разширите зоната на интензивна миризма.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?
Лесно. Нанасяте спрея, като го пръскате 3-5 пъти върху желаното място или примамка. Можете също така да нанесете спрея около вашия ловен район върху дървета или други повърхности, за да подобрите заобикалящата миризма. Можете също да го нанесете върху подметката на ботушите си. По този начин ще разпространявате силната миризма на анасон, когато се разхождате не само там, където са поставени камерите ви, но и из района.

МОГА ЛИ ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ САМ ИЛИ С ДРУГИ АТРАКТАНТИ?
Secret спрей е предназначен като усилвател за подобряване на миризмата на вашия атрактант или примамка. Неговите първокласни съставки и много силна миризма са много силни за привличане на диви животни. Можете да използвате спрея в допълнение към други атрактанти или царевица, за да подсилите миризмата и да я направите още по-силна и неустоима.

КОЛКО ВРЕМЕ МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ ЕДНА БУТИЛКА?
Една бутилка съдържа 100 ml течност с интензивен мирис, която може да се използва до 200 пъти.

КАКВО ИМА В БУТИЛКАТА?
Бутилката съдържа силни доказани аромати на анасон, който подлудява дивите свине и друг дивеч!

Произведено в EU

Забележка:
Количествата са ограничени, възможен срок на доставка до 10 работни дни.
Продуктов номер: 9110.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти